Sherbimet - Distancerat

Distancerat

 

Prodhojme distancera te llojeve te ndryshme me standarde evropiane

distancerat

Nr.r Pershkrimi  Nj.m -pako Çmimi €
1  Dist. L - 10 cm 100pce sipas porosis
2  Dist. L - 15 cm 100pce sipas porosis
3  Dist. L - 20 cm 100pce sipas porosis
4  Dist. L - 25 cm 100pce sipas porosis
5  Dist. L - 30 cm 100pce sipas porosis
6  Dist. L - 35 cm 100pce sipas porosis
7  Dist. L - 40 cm 100pce sipas porosis
8  Dist. L - 45 cm 100pce sipas porosis
9  Dist. L - 50 cm 100pce sipas porosis
10  Dist. L - 55 cm 100pce sipas porosis
11  Dist. L - 60 cm 100pce sipas porosis
12  Dist. L - 65 cm 100pce sipas porosis
13  Dist. L - 70 cm 100pce sipas porosis
14  Dist. L - 75 cm 100pce sipas porosis
15  Dist. L - 80 cm 100pce sipas porosis
16  Dist. L - 85 cm 100pce sipas porosis
17  Dist. L - 90 cm 100pce sipas porosis
18  Dist. L - 95 cm 100pce sipas porosis
19  Dist. L - 100 cm 100pce sipas porosis
 • Rreth kompanise

  Historiati i kompanise.

 • Sherbimet qe ofrojme

  Prodhimet dhe sherbimet tona me cilesi te garantuar.

 • Referenca nga puna

  Pamje nga punet e kryera te kompanis sone.

 • Na kontaktoni

  Jemi ketu ne sherbimin  tuaj.

Adresa: Rruga Agim Ramadani p.n. 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 134 726│ Mob: + 377 (0) 44 285 965 │ Email: info@metaliku-s.com
Powered by Kristalweb.net