Miresevini
 • Rreth kompanise

  Historiati i kompanise.

 • Sherbimet qe ofrojme

  Prodhimet dhe sherbimet tona me cilesi te garantuar.

 • Referenca nga puna

  Pamje nga punet e kryera te kompanis sone.

 • Na kontaktoni

  Jemi ketu ne sherbimin  tuaj.

Miresevini

Ambicia jonë e vetme është që të jemi pranë jush, për nevojat dhe dëshirat tuaja.
Gjithëmon, duke i dëgjuar kërkesat tuaja, specialistët tanë janë të gatshëm për t’ju këshilluar ne konkretizim e realizimin e qëllimeve tuaja.

 

 • Si lider i produkteve nga metali, ne posedojmë një gamë te gjerë te prodhimeve si :
 • Ulluqe me të gjitha elementet përcjellëse,
 • Mbulesa për qati me dimensione te ndryshme,
 • Profila hekuri per dyer e dritare të plastikës,
 • Gypa ventilimi këndor e harkor,
 • Produkte për izolime,
 • Distancera me dimensione të ndryshëm.

 Na vizitoni nuk do të zhgënjeheni !

 

Adresa: Rruga Agim Ramadani p.n. 61000 Viti , Republika e Kosovës│ Mob: +377 (0) 44 134 726│ Mob: + 377 (0) 44 285 965 │ Email: info@metaliku-s.com
Powered by Metaliku-s